În 2008 lua naştere firma SC Maricons Web SRL din dorinţa de a crea modele inedite din fier forjat. Prima noastră grijă a fost satisfacerea clientului si apoi interesele firmei. Astfel, ne-am concentrat atentia pe calitate, design, inovaţie, creaţie şi serviciu in interesul persoanei fizice/juridice.

Pe site veţi găsi o largă varietate de modele de fier forjat create de alungul celor peste 5 ani de funcţionare a firmei.  Suntem convinşi că printre clientii noştri se numară şi persoane pretenţioase dar şi persoane care apreciază frumosul. Intotdeauna am încercat să îmbinăm şi să respectăm cerinţele clienţilor cu sugestiile designerilor. Fiecare proiect în parte este personalizat(dimensiune, încadrare în spaţiu, culoare) şi creat dupa dorinţa/necesitatea clientului. Din motive de securitate a persoanei şi locuinţei nu vom prezenta pe site poze cu lucrări efectuate. Respectăm astfel atât dorinţele clienţilor cât şi intimitatea acestora. Dar, vă vom prezenta cele mai vandute modele precum si fierul forjat la nivel de arta decorativă. La cerere, putem prezenta cataloage şi modele noi inedite. Firma noastră foloseşte cele mai bune materiale pentru a crea un produs finit pe măsura aşteptărilor. Măsurătorile, design-ul precum si montajul produselor finite sunt GRATUITE. Echipa noastra vă va ajuta cu plăcere şi va realiza un desen/schiţă/plan personalizat, care, intr-un final vă va aparţine în exclusivitate.

De asemenea, puteţi cere o cotaţie de preţ pe email dar trebuie să ţineţi cont de anumite aspecte cum ar fi: acurateţea dimeniunilor, particularităţile spaţiului, timp de execuţie, locaţie. Suntem direct interesaţi de valoarea clienţilor de aceea produsele sunt realizate corect de prima dată şi livrate la timp, conform Contractului. Recunoaştem că „timpul înseamnă bani” pentru fiecare dintre noi, aşa că nu vă vom plictisi cu subiecte pompoase ci vom fi prompţi şi vă garantăm investiţia in timp şi bani.

gard fier 300x202 Despre noi

Cu respect,

Echipa MARICONS

Târgu Frumos, 705300, Tel: 0746 323 393, Fax: 0332.814.158

Email: office@maricons.ro, maricons08@gmail.com

Web: www.maricons.ro